Udruga IKS organizira besplatnu edukaciju Klub tražitelja posla koji vam pomaže steći vještine i razviti taktiku koju trebate za izgradnju karijere. Edukacija počinje 1. listopada u 10 sati te će se održavati u prostoru Udruge IKS, na adresi Turkulinova 9, Petrinja. Prijaviti se mogu sve mlade osobe od 18 do 30 godina života i nezaposlene osobe bilo koje dobne skupine s područja Petrinje.

 Tijekom edukacije imati ćete priliku:  

  • Postaviti vaše osobne i profesionalne ciljeve
  • Procijeniti vaše trenutne vještine i znanje
  • Napisati životopis i zamolbu za posao
  • Pripremiti se za razgovor s potencijalnim poslodavcima 
  • Saznati savjete za aktivno traženje posla

Klub tražitelja posla održava se u sklopu projekta “Evolucija zajednice” a sudionici koji završe ovu edukaciju imati će priliku sudjelovati u Društveno poduzetničkom kampu u Splitu, studijskim posjetima, moći će besplatno koristiti prostor i opremu inkubatora u svrhu pokretanja vlastitog biznisa. Prijave su otvorene do kraja rujna a svi zainteresirani mogu se javiti na mailove sabina@udrugaiks.hr ili boris@udrugaiks.hr, na broj telefona 044 814 562 ili osobno u Udruzi IKS.

Projekt „EVOLUCIJA ZAJEDNICE“ sufinanciran je od Europske unije kroz Europski socijalni fond u iznosu od 1.244.922,45 kuna, s intenzitetom potpore od 100%.